Storkök

Linas Matkasse
Linas Matkasse

Jag beställde Linas Matkasse till efter semestern och fick förra veckan den första leveransen. Så här långt har det varit en succee på det sättet att jag har lagat mat och haft med mig matlåda varje dag, samt haft mat hemma på kvällarna som jag lagat och ätit.

Får säga att jag gillar det, nya och fräscha recept med nya smaker och grönt i.

I och med att jag för hem 20 portioner mat varannan måndag så blir det ganska mycket mat. På veckorna har jag upptäckt att det är svårt att få till vanan att laga mat varje dag. Förra veckan fick jag lagat mat tre gånger så jag har två middagar liggande som jag måste laga i veckan. Nackdelen är ju att grönsakerna går ur tiden. Sen är Linas baserad på ganska mkt färska grönsaker vilket är kanon, men det leder till att jag inte kan frysa matlådor enkelt.

Lösningen för min del blir att gå ner på tre dagars matkasse och testa vidare. Jag tycker definitivt att det varit till stor hjälp att kunna få hem mat och recept. Nu ska jag bara vänja mig vid att komma hem och laga mat på riktigt.

2 svar till “Storkök”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: