Improvise, Adapt and Overcome

Förra året tränade jag ca 224 timmar och jag hade 365 timmar som mål. Hyffsat för att ha varit en soffpotatis i ett tidigare liv.

Idag gjorde jag en liten halvårsinventering, siffernörd som jag är, och kunde konstatera att jag tränat 157 timmar hittills i år. Fortsätter jag som tidigare i år så kommer jag att landa på ca 300 timmars träning i år. Nästan en timme om dagen, men inte riktigt. Förhoppningsvis kan jag knappa in lite mer på målet under semestern, sen blir det en seg höst. Svårt att få in 7 timmar i veckan, men kanske 4-5?

Å andra sidan är all ökning bra så det gäller bara att fortsätta med den positiva trenden.

2 svar till “Improvise, Adapt and Overcome”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: