Tvära kast

I lördags körde jag en het runda ut till Ingarö för att få en glass, det var riktigt hett men otroligt skönt att få komma ut lite på cykeln. Ny cykel, ny sittställning, nya skor och pedaler. Alltid något att pilla med så jag fick lite ont i ett knä, får ta en tur i eftermiddag och pilla lite på klossar och sadelposition.

Veckan inleds med något helt annat, imorgon börjar en tredagars kite-kurs i via kiteskolan i Varberg. Ska bli skitskoj, kite:ade med UCPA förra sommaren och det gav mersmak trots dålig vind och inställda pass.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: