K̦psugen Рcykelsugen

Efter att ha viftat på elden med kortet igår så svängde jag förbi Cykelcity för att liksom riktigt punktera månaden. Har ett PRO PLT kompaktstyre på racern som jag gillar riktigt mycket och det blev ett likadant till crossen.

Blev ruggigt nöjd med det nya styret, ska ta en bild på härket när jag får lindat styret och bytt bromsvajrar. Hade froglegs på styret förut men dom ska bort, blir trångt så dom ska väck men då behöver jag byta bromsvajrar och höljen först.

Sen åker jag nog en sväng runt Cykloteket som enligt ryktet hade vinterdäck på lager.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: