Long time no writing

Det var längesen jag skrev något här, känns overkligt vad tiden går fort!

Har inte hunnit cykla så mycket jag skulle önskat, det har blivit alldeles för mycket jobb och sen ligger snön djup här i Stockholm.

När vi var ute för två veckor sedan gav mina bromsar upp, mekaniska skivbromsar funkar säkert skitbra i soliga californien, men efter några skogsturer beckade vajerhöljena igen så att bromsen inte orkade dra tillbaka handtaget. Till på köpet så lyckades jag taco:a mitt framhjul så det inte går att hoja på över huvud taget. 

Igår bet jag i kulan och handlade delar, det blev ett Hope Pro2 framnav, som jag vet funkar bra efter första lagerbytet. Sen blev det en uppsättning Formula K24-bromsar till Konan, verkar dom smutta kanske Törnern får samma, alternativt om jag sätter Formula-bromsarna på Törnern så får Konan juicybromsarna. Det lyxproblemet tar jag då!

ECI ska ligga hyffsat nära mig, tänkte knalla bort och köpa ekrar för trekors-ekring samt nipplar. Johan A hade riktställ och rykten säger att Bruse har en ekertensiometer som man kanske skulle kunna smyga till sig, så ska jag bygga mig ett framhjul när delarna kommer är det tänkt.

Ska bli skönt att komma ut igen, att gymma är inte riktigt samma sak som att dundra runt i skogen med svett som lackar.

2 svar till “Long time no writing”

 1. Bra där. Naturligtvis håller jag dig sällskap under hjulbyggnationen och dricker bira och skriker könsord under tiden, ok??

  Gilla

  1. Låter som en tokbra plan! Jag fixar bärsen så kör du tourettes!

   Har raggat tag på en sån där mätare också, så det inte blir spagetti av grejerna första gången man hojar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: