God Jul och Gott Nytt Ã…r!

Då var det dags att önska alla en synnerligen God Jul och ett Gott Nytt År!

För min del har Ã¥ret gÃ¥tt fantastiskt fort… Här kommer nÃ¥gra highlights:

I våras åkte jag skidor för första gången på ett antal år, skitkul och det var så roligt så nu går skidspetsarna söder ut v 12 igen!

Nästan samtidigt med att komma hem från alperna bytte jag jobb och blev konsult vilket var en stor omställning, jäklar vad man soffar till sig efter fem år på samma ställe.

Under 2008 fick jag definitivt inte cyklat så mycket som jag ville, men jag fick kört den kortare varianten av både Bockstensturen och Snapphaneturen vilket var skitkul som vanligt. Sen fick jag mig ett ordentligt smajl på läpparna när det var en rejäl köldknäpp här i skåne i oktober/november. Det var när jag frasade fram på frostiga löv som flinet återinträdde och jag kom ihåg varför man hojar egentligen! Dagen efter hade jag laddat pannlampan och rullade återigen på de bekanta stigarna i Genarp.

När det kom till böcker kommer författare som Alastair Reynolds, George R R Martin och Steven Erikson fram som dom jag tyckte mycket om. Tre mycket intressanta författare med nya, fräscha ideer om hur fantasy och science-fiction skall skrivas. Tog mig också igenom Hamilton-serien av Guillou, men nu i efterhand kan jag inte säga varför riktigt.

I år igen var jag i Stockholm och blev förnedrad i Hellas, riktigt roligt varje gång och Johan står ut med mig år efter år. Han måste vara knäpp.

Film har jag sett en hel del, men det är egentligen inte många som jag kommer ihåg. Den senaste Batmanfilmen blev jag imponerad av, Bond var egentligen inte Bond utan Bourne och DVD-släppet av Min granne Totoro fick mig så där varm inombords ännu en gång. No country for old men gav ett skönt slag i mellangärdet medans äcklisarna i Cloverfield fick det att krypa härligt i skinnet.

Musikmässigt har det blivit tillbaka till rötterna med mer hård rock. Riktigt roligt, nu på slutet av året fick jag en inbjudan till Spotify och jag håller på att lyssna mig igenom ett antal nya spännande artister.

I år hade vi två hack med MOSIG vilket var skitkul, även onsdagskvällarna på La Trattoria har pågått, men där har jag inte hunnit vara med så mycket efter det nya jobbet drog igång.

3 svar till “God Jul och Gott Nytt Ã…r!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.