Undra hur nyttigt det är med löpträning?

Var ute  och sprang en långrunda igår, efteråt kändes det suveränt, men under tiden kändes det lite i knäna. Eftersom jag har några kilon för mycket börjar jag undra om det är så nyttigt med att jogga. Å andra sidan är det befriande enkelt att jogga jämfört med cykling, man bara snör på sig skorna och sticker. Det finns ingen förberedelsetid, inga väskor som ska packas, ingen kedja att smörja. Bara på med skorna och klockan sen bär det iväg.

Ska känna på slingan en gång till idag, får jag samma känsla i knäna får jag hålla mig till cykling och simning i vinter tror jag, utöver gymmet.

4 svar till “Undra hur nyttigt det är med löpträning?”

 1. Vet du att du verkligen har bra skor för ändamålet och ditt sätt att springa? Jag ska ju ge mig ut snart igen, bara armen blir lite mer rörlig och hoppas att mina skor jag köpte inte har blivit gamla (om dom nu kan bli det).

  Eller så är du som jag, bara fet! ;o)

  Gilla

 2. Jag har hört att joggingskor blir gamla på 3 år. Då har gummit torkat såpass att de inte sviktar tillräckligt mycket längre. Det är därför det alltid är rea på joggingskor som inte blivit sålda på två år.

  Gilla

 3. Tanken på löpning slog mig faktiskt för någon vecka sedan. Tack för inspirationen. Med dig som föregångare är det ju bara att snöra på sig dojjorna och dra iväg.

  tack!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.