Sen seg söndag

I lördags blev det lite grillning hos Lotta, mycket gott och det blev inte så sent. Ändå sov jag bort halva söndagen, underbart i och för sig!

Efter lite frukost och lite packande så bar det av med kaffe och macka i ryggsäcken upp på åsen. En liten smygstart uppför pizzabacken, där formen redan började göra cyklisten ödmjuk, för att ta av på grusvägen vid Kullatorpet för att komma bort mot Romelestugan.

Körde upp och fikade vid Romelestugan i solen med en underbar utsikt över skog och mark, för att vända tillbaka mot Genarp. Tramptagen styrde uppför åsen igen och jag rundade utsiktsplatsen för att ta mig ner mot kalhyggesbacken och kullatorpet igen.

Efter torpet tog jag av alldeles innan teknikbacken och körde en av mina absoluta favoriter, stigen som går längs gärsgården i kanten av en granskog. Helt underbar snabb, kurvig och slingrig stig som man kan hoja hur mycket som helst, både uppför och nerför!

Allt som allt tog det inte mer än ett par timmar att ta sig runt i sogen, men det var precis lagom för att vara en bakissöndag…

Loggade turen med en gps, får se om jag får ur gpsen något spår som går att visa upp för allmänheten.

Go tur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: