Utpekad?

I förra veckan fick jag reda på att jag var dum i huvudet, kanske inte i så många ord och inte sagt till mig direkt, men det fanns personer på vår kära linuxportal som ansåg det.

Fint tänkte jag, om det är någon som menar det kan dom ju säga det rätt ut och direkt till mig.

Idag blir jag bloggad om som troll i Jonas Björks blog, lite intressant, för jag vet inte riktigt vad jag gjort, förutom att verka som rött skynke under Jonas abstinensperiod (stackaren slutar tydligen att snusa). Om kommenterarer på nyheter, hjälp till nybörjare och skoj med gamla portalenrävar att trolla, så tror jag vi alla är skyldiga troll.

Det hela känns som en storm i ett vattenglas, jag har ju bra träffat människan vid mindre än en handfull tillfällen och fattar egentligen inte vad som hänt i Helsingborg. Hoppas Jonas nyktrar när abstinensen inte sliter i honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.