Önskelista till tekniknörden

Jag har en server stående i garderoben som jag länge planerat att sätta i ett tv-kort i. Problemet är att hitta ett tillräckligt roligt och bra tv-kort till en Linuxdator. Hittade ett WinTV som hade dubbla tuners, men efter ett par frågor på SSLUG:s tekniklista rekommenderade dom ett enklare kort och att jag ev köpte två stycken om jag ville ha två tuners i.

Sen är det ju det där med utrymmet om man skulle börja spela in TV. Jag skulle behöva en större hårddisk. Får se, det blir nog en stor Samsung tror jag, så kan jag börja rationalisera ut de smådiskar jag har ihoplagda med hjälp av LVM just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.