Jonas Colting – Jag vill ju bara se bra ut naken

Läste denna tunna bok om friskvård under semestern. Jonas är en triatlet som äter tvärt om gentemot alla idrottare som ägnar sig åt uthållighetsidrotter. Han lever i princip utifrån en stenåldersmeny där han håller sig undan från spannmål, processad mat och äter kött, fisk, nötter, grönsaker och frukt till stor del.

Boken i sig tyckte jag var intressant, han entusiasmerar läsaren till att komma igång och röra på sig vilket jag tyckte var roligt. Har själv börjat röra på mig mer för att må bättre i samband med jobbstarten. Inte bara cykling utan även promenader med lite joggning. Håller även på att lägga om kosten enligt hans råd för att se om man mår bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: