Jag ska ha ut mina poäng!

I höstas läste jag en grundkurs i webprogrammering på Malmö Högskola. I vanlig ordning gjorde jag alla utom en (!) inlämningsuppgift och har därför inte fått några poäng för min insats. När jag tittade efter har jag gjort delar av den saknade uppgiften och surnade därför till lite. Men å andra sidan, hösten och vintern har varit ganska jobbig med projekt som tagit mycket tid.

Nu tänkte jag iallafall göra mitt bästa med att få ordning på inlämningsuppgiften efter att ha fått klartecken på att jag kan göra klart den och maila in den till examinatorn.

Det skulle vara roligt att få poängen för kursen, inte bara för poängen i sig utan för att man kan gå vidare och läsa lite mer avancerade kurser framöver om man skulle vilja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.