Specialized Comp skor – första intrycken

Jag har äntligen fått handlat nya skor. Mina SIDI har varit riktigt tråkiga och nu på slutet såg dom, och kändes, väldigt sunkiga. Nu slog jag äntligen till på ett par Spec Comp efter att ha läst mycket gott om dom och lite butiksprov.

Efter en tur till stor del på asfalt och lite grusväg satte jag av till Stockholm för lite Hellas-cykling, givetvis med mina nya skor med mig.

Nu har jag bara cyklat 7-8 timmar i skorna, men hittills kan jag säga att jag är supernöjd. Skorna är lagom styva, går att spänna från löst till alldeles för hårt. Dom är högre än mina SIDI vilket ger ett bättre stöd för hela foten i mitt tycke, kort sagt, en kanonsko!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.