Nostalgitripp nr 1 – Baldur’s Gate

Omslaget på Baldurs Gate-boxenIdag var jag och farsan förbi SIBA i Kungsbacka och kollade efter mobiltelefon till mig och digitalkamera till honom. När vi inte hittade något svängde vi förbi reahyllorna. Far hittade en samlings-CD med Neil Young och jag hittade en hel BOX med Baldurs Gate-spelet. Fyra fullmatade DVD:er med spelen och två expansioner. Som om jag inte hade nog med film att titta på så har jag nu alltså skaffat mig sjukt många timmar rollspel på datorn att ta mig igenom.

Baldurs Gate-boxens insidaSpelade lite BG för länge länge sedan, efter det har det blivit Icewind Dale, Neverwinter Nights och Temple of Evil. Alltid lika roligt att hitta spel som fångar en lika mycket som Dungeon Master gjorde på gamla goda tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s