Cykling i helgen, mtb o lvg

Oscar var nere en sväng i Skåne och vi passade på att sticka ut på lördagen i värmen.

Inför lördagen bytte jag till mina gamla hederliga Racing Ralph 2.4 för att få allt gratis jag kan få här i Skåne, smorde kedja och pivoter. Nobby Nic får nog vänta lite tills hösten eller om det börjar bli blött igen.

Vi hann med att snurra lite runt Romelestugan och korsa klinten tillbaka. Men vi tog lite fel väg och hamnade i värsta steniga uppförsbacken så det blev svettigt värre. Det var otroligt varmt, men skönt att känna att kondisen börjar smyga sig tillbaka. Jag har nog fegat lite och undvikit åsen lite för mycket så det kändes fint att få trycka sig uppför backarna igen. Vi provade också att gena mellan två av slingorna, väl uppför mördarbacken letade vi upp gula, men det kunde vi likagärna struntat i. Efter att ha kommit ner till kullatorpet igen så tog Oscars vatten slut så vi tog en sväng runt ängen bort mot frisksportarstugan och vände ner på Nisses stig innan vi rullade mot Genarps IP.

På söndagen var det dags för lite brunch med Simon, jag laddade vattenflaskan och rullade i motvind till Malmö. Det var varmt och jävligt men ganska gott att få rulla lite landsväg. Ett par timmar senare var man på G i retur tillbaka till Lund. Med vinden i ryggen går det ruggigt snabbt, men man blev tokigt varm ändå.

En bra helg helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.