Lyssna på ogg-metal i windows

Jag brukar vilja lyssna på musik på jobbet med hörlurar för att störa ut mina kollegor. Inte för att jag ogillar mina kollegor, men eftersom jag är alldeles för nyfiken för att inte lyssna på vad dom pratar om… 😉

Vanligtvis så lyssnar jag på P3 Rockster men i dagarna har det börjat hacka och ha sig i överföringen så jag får gå tillbaka till en gammal goding. Det visar sig att norrmännen streamar musik med hjälp av ogg och eftersom jag kör windows på jobbet får man installera en ogg-decoder i till Windows Mediaplayer. För detta har dom väldigt trevliga instruktioner på sin hemsida.
Får du inte installera decoders på din windowsdator hänvisar dom till Jcrafts JOrbis-spelare som går att använda i browsern om man har Java installerat.

Så, lyssna nu ordentligt på Metal Express Radio för dom är verkligen Good Guys!

2 svar till “Lyssna på ogg-metal i windows”

  1. Man tackar så mycket för tipset! Jag är rätt så trött på utbudet som Chronix har men denna verkar mycket mer lovande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: