LPR-disajn påbörjad

En kväll i veckan hade jag lite tid över, eller egentligen ingen alls, men det var betydligt roligare än det jag borde gjort så jag började hacka ihop en design för en LPR-sida. Själva utformningen är inspirerad av det imbumbaförslag som jag tidigare gjort och använder sig av de ikoner som den sidan använder sig av fast i mindre storlek.

Sedan började jag titta på Loudblog, det CMS som Johannes kör LPR i idag och det ska inte vara helt omöjligt att hacka ihop en framsida till den med mitt utseende hoppas jag. Ska bara frigöra tiden till det.

2 svar till “LPR-disajn påbörjad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: