Sunshine igår

Jag och David var på Filmstaden i Malmö och kollade på Sunshine igårkväll. Tyckte det blev lite sent och ångrade mig nästan när filmen startade, men det gjorde jag inte sen. Fantastisk film, om inte annat visuellt får jag säga. Liten besvikelse mot slutet men i det stora hela en kanonbra film.

Nu ska man bara hitta fler bra filmer att gå på, för det är ju på bio man ska se sån här film!

Kompisen Kristoffer sa att Spiderman 3 var rena skräpet så den tänkte jag vänta på tills den kommer på DVD och inte slösa pengar på biobiljetter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s