Operation Lägenheten

Jag har lite projekt på gång i min lägenhet som jag tänkte genomföra i år.

  1. Balkongen ska möbleras och få ett trädäck
  2. Sovrummet ska få nya sängmöbler och ny förvaring
  3. Diskmaskin i köket och byte av blandare

Balkongen är den plats jag vill börja med så att jag har en plats att ägna dom där varma och härliga eftermiddagarna. En balkongmöbel och en bokhylla ska införskaffas. Sedan är balkongen inte i våg utan lutar lite utåt så där tänkte jag lägga nytt golv, det blir ett trädäck i tryckt trä, funderade på sibiriskt lärkträ, men det hade sprungit iväg något fantastiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s