Panasonic FX01 – lite fler intryck

En kul grej med FX01 är att den är riktningskänslig, så att om jag håller den upprätt så får jag stående bilder. Jag blev lite förvånad och glatt överraskad får jag säga.

En annan sak som störde mig lite var att minneskortet inte gick att läsa på min jobbdator utan uppfattades som oformaterat. Detta till trots så funkar det alldeles utmärkt att få ur bilderna ur kameran via kabeln.

De få manuella inställningarna som kameran faktiskt har tycker jag är tillräckliga egentligen, men eftersom det är en kompakt kamera kan man ibland tycka att dom sitter lite väl långt inne i menyerna.

Det enda som stör mig lite är att den inte tar kort sekventiellt utan måste spara undan varje kort på minneskortet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s