Cykling mellan skurarna

Igår var det andra gången det var tisdagscykling, denna gången märktes det att det hade regnat hela dagen för vi var bara fyra som startade på P-platsen vid IP.

HP hade redan varit ute en timme och smutsat ner sig så han kunde vara med första halvtimme, men hann ändå visa en liten klurig rotvända som var väldigt trevlig! Efter det satte vi av upp mot Romeleklint via gula spåret istället för mördarbacken, å andra sidan är gula minst lika jobbig som mördarbacken så det var ju ingen enklare match.

Från Kullatorpet rullade vi grusvägen upp till Romeleklint och bombade nerför kalhyggesbacken, vidare genom lerpartiet och tillbaka mot Kullatorpet. Väl där körde vi en provsväng vänster-vänster, där ingen cyklat i fårhagen på hela sommaren så där fanns inga stigar och jag kände inte alls igen mig. Så vi fick vända och ta branten och spången som förra tisdagen. Som vanligt var den där backen upp mot frisksportarstugan efter branten och ängarna lika jobbig som vanligt, men vi fick ju tillbaka allt när vi blåste utför berget på skogsvägen sen!

Därefter var det bara att sticka vänster ut och uppför grusvägen igen, mot frisksportarstugan där vi vände åter tillbaka neråt och fick en fantastisk utförslöpa mot skåneleden!

In alles var det en perfekt cykeldag, lite under 20 grader och knappt någon blåst. Perfekt!

Efter cyklingen stack jag till Janne för lite kaffe, cykelsnack och cykeltvätt. Underbart att få spola av cykeln efter utfört dåd istället för att behöva släpa in den smutsig i lägenheten!

PÃ¥ torsdag blir det nog mer cykling, tror jag, eller kanske ett pass Box om det regnar för j-la mycket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: