Jag startade en tråd om att få köra lite i mörker …

Jag startade en tråd om att få köra lite i mörker med pannlampa. Erik hakade på och vi träffades klockan halv åtta på Genarps IP. Erik hade byggt en lampa för 45 kr inklusive några gamla batterier han hade hemma. Den funkade nästan lika bra som min för 1 500 kr, enda skillnaden var att jag hade större reflektor vilket gav en lite bättre ljusbild.

Jag stog och småfrös innan vi kom iväg i mina nya knickers och tröja men det blev alldeles perfekt även om dom inte var regntäta alls. Kanonkläder, så nu börjar köpångesten avta, lite.

Vi satte av över Risen och överraskade kossorna mitt på stigen där de stog och betade, vi fick kryssa mellan koskit och korumpor men snart var vi över färisten och iväg vidare in över Risen.

Väl framme vid vägen satte vi av på grusvägen mot Häckebergasjön där det var regnhala broar och tunga grenar i ansiktet. Jag skulle visa mig på styva linan och vurpade på väg av den första bron. Inga skador vad jag kunde se iallafall… Efter halva sjön kom vi fram till regntunga nässlor som lutade sig lojt över stigen, jag fick mig några rejäla omgångar och nu surrar det i benen.

Efter sjön körde vi vidare på grusvägen över vägen och kom ut en bit från skåneleden bortanför trevägskorsningen vid slottsgården. Väl där var det dags att ta sig hemåt och vi körde mot IPt igen.

När vi hade eftersnackat lite och skulle åka hem startade ju inte min biljävel igen och Erik fick ta några starka steg bakom bilen, men den startade så snällt så! Dags för nytt batteri innan det blir minusgrader!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: