Nu när det börjar bli kallare känner jag att jag s…

Nu när det börjar bli kallare känner jag att jag saknar lite kläder. Antingen blir det för varmt eller för kallt. Jag har ett par fordrade vintertights och två jackor vilket funkar kanonbra när det regnar eller är rejält kallt.

Nu i övergångsperioden är problemet. Kanske skulle jag köpa en lite varmare, långärmad tröja och ett par fordrade knickers. Får en känsla av att man kan använda den kombinationen länge här nere i skåne.

Har även tittat på en tröja från Dirt Rag, men $120 känns lite saftigt för en höst/vår-tröja just nu faktiskt. Kanske skulle handla vanliga kläder istället för bara cykelkläder?
Näää… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: