Mycket cykling i helgen blev det. Trots bilhaverie…

Mycket cykling i helgen blev det. Trots bilhaverier och festande som kunde stjälpt hela helgens cykling kom jag iväg både på lördagen en kort tur med Jan och sen en lite längre tur upp på Romeleklint med lite malmöcyklister.

Som sagt, lördagen började inte bra alls, hade packat in cykeln i bilen och satte mig för att starta. Startmotorn orkade inte ens dra runt motorn så där stog jag. Ett antal samtal senare var cyklingen ombokad till på eftermiddagen och jag hade fått tag på hjälp att få igång bilen med startkablar. Väl i Genarp fick vi en trevlig tur med lite nygamla stigar och grusvägar.

Uppvaknandet igår var smärtsamt, man ska inte boka cykling dagen efter man festar. Efter en frukost framför tvn, en tvåtimmars siesta och rikligt med vatten var jag redo för utflykten. Jag var osäker på om jag skulle få igång bilen igår, men den gick igång, hostade till lite men sen spann motorn upp. Turen började lite halvtrist med att vi bara var tre, men plötsligt dammade två minibussar in på parkeringen med sex glada cyklister i. Bland dessa fanns bland andra en nybliven Själlandsmästare på landsvägscykel, han såg knappt svettig ut men han hade några små problem när det blev stenigt, men snabb var han iallafall. Usch.

Turen gick upp på Romeleklint, nu hoppas jag att man börjar få lite ork i benen snart efter att ha kört backar lite istället för det platta runt Risen och Häckebergasjön. Cyklingen gick förvånansvärt bra, bara glada miner och gott humör.

Väl nere på parkeringen blev det en stunds sedvanligt eftersnack innan jag skulle starta bilen igen. Som tur var, var cyklisterna inte så trötta i benen utan lyckades putta igång bilen så att jag kom hem. Nu är den iallafall parkerad i nerförsbacke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: