Körde en sväng med Hans och med hans fru den först…

Körde en sväng med Hans och med hans fru den första biten. Vi stack ut mot Risen och hela vägen runt Häckebergasjön. Nässlorna hade fått förnyat förtroende och stack mer än någonsin idag så nu kryper det i huden på benen. Vi testade att korsa vägen efter sjön och stack ut på grusvägen som blir skåneleden till slut och hittade avstickaren som jag cyklade i våras med Edward och Robert på söndagens tur när dom hade mtb-lägret.

Det var en kul tur, till slut hade vi varit ute 90 min och jag kände att jag behövde åka hem och äta. Lite småsnack medans jag plockade in hojen i bilen sen bar det hem för att få spagetti och köttbullar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: