SÃ¥ja, en lugn och en snabbare tur avverkade hittil…

SÃ¥ja, en lugn och en snabbare tur avverkade hittills i veckan.

Jag och Janne stack ut för att jag skulle få provkört min nya gaffel lite men som synd var hade jag ju givetvis glömt min pump så det fick bli lite skruvande på dom andra rattarna.

Igår efter jobbet blev det hem för att bre några mackor, Henke ville visa lite slingor i Veberöd så det var bara att packa cykeln i bilen igen och styra rakt genom Dalby istället för svängen till Genarp som den brukar gå.

Från första början gick det ju uppför och jag som fortfarande har så kass kondis fick ju slita ont hela första uppförsbacken som gick på asfalt som tur var. Sen bar det av rätt in i skogen och mer uppför. Hjärtat fladdrade som en skrämd kolibri i bröstet och jag fick stanna och pusta havvägs.
Väl uppe hade vi några trevlig stigar nerför och några snabba grusvägar innan stigen började bölja runt åsen. En otrolig vända som återigen bevisar att jag har alldeles för dålig kondis men ack så roligt under tiden.

Imorgon samlas några entusiastiska cyklister klockan 16 för en liten sväng runt Genarps IP och sen mot Romelestugan. Ska bli jobbigt och kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: