Ibland blir det till att göra om och göra rätt. Ja…

Ibland blir det till att göa om och göra rätt. Jag tyckte jag hade ett glapp i baksvingen, men det visade sig att det var baknavet som var lite löst och behövde justeras, alltid är det något. Så det var bara att skruva av bakhjulet och justera baknavet igen.

Sen kom djävulen i mig och jag fick skruvat av mina gamla bromsar och på dom nya.

Idag får jag köpa en starnut och nya handtag så hojen ser lite fräsch ut när den skall fotas med ny gaffel och det nya hjulet som ligger på Konsum där även nytt vevlager och nya klingor verkar ligga. Dags att göra en räd och meka lite idag verkar det som. Nya vajrar ligger också och skramlar, snacka om uppryckning!

Shoppinglista:
Rörkap
Starnut
Vajerändar

Ska bli intressant att se hurdan cykeln blir med några fler gram och 10mm till i nosen. Turner rekommenderar ju PIKE till 5-spoten så jag hoppas att det kommer att funka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: