Igår blev det Genarp tur och retur, en ganska kul …

Igår blev det Genarp tur och retur, en ganska kul tur på 5-6mil, varav 4 mil var på asfalt. Konstigt nog gick det ganska bra, men det kändes idag att jag är ovan vid såna turer, seg i benen är bara förnamnet.
Målet med resan var att försöka binda ihop en grusslinga som jag tidigare cyklat med Edward K och gänget under försommaren, men jag hittade inte vägen, varken i torsdags med André eller igår. Får ta en lugn tur en dag och reka lite mer, det fanns en skogsväg jag missade som kan ha varit rätt väg.

Som tur är skulle jag ut en lugn sväng idag med Janne, vi körde en alternativ backe istället för mördarbacken, man liksom får ta den i två etapper, men ska man t ex upp till kullastugan är den vägen ganska dålig. Men vi fick en fin tur, rullade nerför åsen på baksidan och tog asfalten hem genom Häckeberga gård.

Eventuellt blir det Snapphaneturen på 32 km på söndag, igen, jag och Peda hade en fin dag i skogen så jag kör gärna den igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: